Wednesday, 7 March 2018

Teh Kurus Buang Lemak

Assalamualaikum 💜

Lama betul kan tak berborak panjang dalam entry. Rindu betul rasanya.


Harini aku nak share sikit mengenai satu produk yang tengah viral sekarang ni.

Iaitu teh kurus buang lemak atau namanya Teatox Medina Desire.

Korang pernah dengar tak? Mesti pernahkan ? Kalau pernah bagus.



Tea ni ada 2 pack dalam 1 set.
Pack pertama Kaki Cantiq  warna pink minum waktu pagi 30 minit sebelum sarapan.

1 pack lagi, Slimyou Dytox Tea warna kuning minum sebelum tidur.




Testimini berjaya 👇




























Alhamdulillah. Kebanyakan customer berjaya turun berat dalam masa kurang 1 bulan. In sha Allah korang pun boleh. Korang yang ada masalah berat badan atas 58kg/tinggi bawah 155 kg sgt2 dialukan untuk cuba.

Yg dah kurus tu tak payah laa nanti terlebih kurus pula.😂

Harga?
1 set RM40
Belum masuk postage

Postage rm8sm rm12ss

Untuk info details boleh wasap tau
60146365066



Jumpa di next entry ok 😘

No comments:

Post a comment